Privata resor

Travel Specialist Groups privata semesterresor är planerade för resenärer som uppskattar kvalitet och upplevelser. Vi har utarbetat färdiga resealternativ både för hälsointresserade spa-resenärer, aktiva resenärer, soldyrkare och den kulturellt intresserade. När det gäller hotellen och kryssningarna har vi valt högklassigt boende och god service med den kräsne resenären i åtanke. 

 

Vi har följande varumärken inom privatresesektorn:

 

Vega Resor är Sveriges ledande researrangör specialiserat på spa- och wellnessresor. Vega Resor tillhandahåller prisvärda paket i de baltiska länderna och lyxiga spa-upplevelser i Polen, Ungern, Finland och Spanien. Dessutom erbjuder Vega Resor resor till olika delar av Europa, samt ett brett utbud av resor till Island. Vega Resor har erbjudit resor på den svenska marknaden sedan 2001.

Saga Matkat - Saga Tours  erbjuder ett brett utbud av privatresor inom Europa, däribland Island samt till arktiska destinationer, Nordamerika och Asien. Saga Matkat är även känt för sina spa- och wellnessresor. Varumärket har erbjudit resor på den finska marknaden sedan 1992


Vi skräddarsyr även privatresor över hela världen. Be om en offert!
© Travel Specialist Group

Affärsresor, företagsresor, incentive, konferensresor, semesterresor, events
Hantverkargatan 5C, 112 21 Stockholm | Tel. 08-545 207 75 | sales(AT)tsg.se