Om företaget

Travel Specialist Group är en väletablerad, privatägd svensk researrangör. Företaget grundades 2001 i Stockholm

Travel Specialist Group har verksamhet även i Helsingfors och Tallinn sedan 1992.

 

Affärsresor

Travel Specialist Group har specialiserat sig på incentive- och mötesresor. Vi erbjuder även alla nödvändiga tjänster för affärsresor, såsom flyg, hotell och andra arrangemang. Dessutom arrangerar vi specialresor och upplevelseresor för grupper och för enskilda kunder över hela världen.

 

Privata resor

Vi har följande varumärken inom privatresesektorn:

 

Vega Resor - Vega Tours  är Sveriges ledande researrangör specialiserat på spa- och wellnessresor. Vega Resor tillhandahåller prisvärda paket i de baltiska länderna och lyxiga spa-upplevelser i Polen, Ungern, Finland och Spanien. Dessutom erbjuder Vega Resor resor till olika delar av Europa, samt ett brett utbud av resor till Island. Vega Resor har erbjudit resor på den svenska marknaden sedan 2001.

Saga Matkat - Saga Tours  erbjuder ett brett utbud av privatresor inom Europa, däribland Island samt till arktiska destinationer, Nordamerika och Asien. Saga Matkat är även känt för sina spa- och wellnessresor. Varumärket har erbjudit resor på den finska marknaden sedan 1992

American Holidays erbjuder resor till Nordamerika och Island. Varumärket har erbjudit resor i Finland sedan 2005 och i Sverige sedan 2014.

Vårt mål är att förse våra kunder med tjänster med hög kvalitet och att tillgodose önskemålen även från de mest krävande resenärer.

 

Travel Specialist Group Sweden AB

Hantverkargatan 5C, 112 21 Stockholm

Org.nr: 556615-5551

 

Travel Specialist Group Oy

Eriksgatan 27, FI-00180 Helsingfors, Finland

Org.nr: 0.872.086-2
© Travel Specialist Group

Affärsresor, företagsresor, incentive, konferensresor, semesterresor, events
Hantverkargatan 5C, 112 21 Stockholm | Tel. 08-545 207 75 | sales(AT)tsg.se