Affärsresor

Travel Specialist Group (TSG) är verksam som ATPI Group-partner. ATPI Group erbjuder, med sitt franchise- och partnernätverk, ett alternativ till jättarna bland affärsresebyråerna.  Affärsresebyråerna inom ATPI Group satsar på hög kvalitet, tillförlitlig och kostnadseffektiv service till internationella företag. ATPI:s nätverk av kontor fortsätter att expandera över hela världen.

TSG använder sig av ATPI:s system och arbetsmetoder för att säkerställa att alla kunder får enhetlig service på samma höga nivå. På så sätt kombinerar vi styrkorna i den internationella resehanteringen och bra lokal kännedom.

ATPI:s tjänster lovar en unik förmåga att förena olika system för att ge verkligt multinationella lösningar. Ett exempel är insamlingen av resedata, som är det enskilt viktigaste elementet för att förbättra produktiviteten i resebudgeten.  Det för oss skräddarsydda globala prissökningsverktyget FareViewer ™ garanterar bästa resultat. Som ATPI Group-partner har TSG tillgång till  branschens bästa system och verktyg som garanterar våra kunder den bästa tillgängliga internationella affärsresetjänster.

Bland affärsresebyråerna är ATPI Group pionjärer. De är kända för sina bokningssystem i världsklass, den bästa kundservicen och dess goda relationer till flygbolag, hotellkedjor och andra tjänsteleverantörer. ATP Corporate Travel internationellt är verksam med 50 kontor i 33 länder.

 

Vi tror oss vara rätt partner för ditt företags affärsresebehov genom att erbjuda: 

En traditionsfylld, framgångsrik affärsresebyrå

Stilbildande teknologi inom affärsresebranschen

Långsiktiga, starka relationer med tjänsteleverantörer som ger bästa möjliga villkor och kontraktspriser för flyg och  hotell

Account Management av högsta klass
© Travel Specialist Group

Affärsresor, företagsresor, incentive, konferensresor, semesterresor, events
Hantverkargatan 5C, 112 21 Stockholm | Tel. 08-545 207 75 | sales(AT)tsg.se